Demodagen!

Golfcenter Sporthaantje organiseert met regelmaat demodagen om u kennis te laten maken met de nieuwste producten. Uiteraard is er tijdens deze demodagen een medewerker van het betreffende merk aanwezig die u maar wat graag kennis wil laten maken met alle ins- en outs van de producten van het merk. Natuurlijk zijn er medewerkers van Golfcenter Sporthaantje aanwezig om u te assisteren en van raad en advies te voorzien.

Tijdens een demodag krijgt u volop de gelegenheid om proef te slaan met de nieuwste serie producten van het betreffende merk. U kunt proefslaan met ijzers, drivers, hybrides, wedges, enzovoort. Het hele gamma aan producten is aanwezig! Zoals u gewend bent van Golfcenter Sporthaantje kunt u tijdens de demodagen spectaculaire aanbiedingen verwachten.

Natuurlijk kunt u deze dagen ook speciale aanbiedingen verwachten en op de oefengreens putten met alle topmerken die we vrijwel altijd direct op voorraad hebben. Denk onder andere aan putters van gerenommeerde merken als Scotty Cameron, Mizuno, Odyssey, Ping en TaylorMade!

Al met al een perfecte gelegenheid om kennis te maken met de allernieuwste producten van de grootste ‘golfmerken’  ter wereld! Sporthaantje team en uw eigen Golfclub nodigt u hierbij van harte uit tijdens 1 van de volgende demodagen!

 

Agenda

CallawayCobraMizunoPingTaylorMadeWilson
GC de Gelpenberg (Aalden)16 juli?2 april7 mei18 juni
GC de Hildenberg (Appelscha)2 juli9 april
G&CC Lauswolt15 mei16 mei14 mei
Burggolf St. Nicolaasga 11 juni25 juni23 april
GC Zwolle9 juli28 mei16 april