Inruilen

Unieke inruilkorting

U kunt bij Golfcenter Sporthaantje uw gebruikte clubs inruilen ook al zijn ze niet bij ons gekocht!

U heeft bij ons de mogelijkheid om uw beginnersset weer in te ruilen. Dit is vrij uniek en is ontstaan door de vraag naar 2dehands sets.
Stel u koopt een nieuwe beginnersset bij Sporthaantje voor de prijs van € 300,-. Na verloop van tijd heeft u uw GVB gehaald en u wilt een andere (betere) set. U ruilt de gekochte beginnersset in en ontvangt het totale aankoopbedrag als korting retour op het aankoopbedrag van uw nieuwe set. Natuurlijk gelden er bepaalde eisen:

  • U heeft de originele faktuur van Sporthaantje
  • De set is 1 a 2 jaren oud
  • De set is netjes onderhouden

Praktijkvoorbeeld: U koopt op 28 december 2022 een Skymax Set voor € 300,- en in februari 2022 komt u bij ons voor de aanschaf van een Mizuno JPX921 regular graphite set voor € 999,-. U betaald € 999 – € 300 = € 699,- en ruilt de Skymax set in.

Deze inruilmogelijkheid is niet van toepassing op speciale aanbiedingen. Met andere woorden als u bij ons gaat inruilen hanteren wij de advies verkoopprijs. Natuurlijk realiseren wij dat het soms voordeliger is om zelf de set te verkopen en gebruik te maken van onze speciale aanbiedingen. Die keus is aan u, wij bieden in ieder geval u deze mogelijkheid aan om er uw voordeel mee te doen. Het grote voordeel is wellicht, dat zowel u als de nieuwe koper beide weer een uitstekende garantie krijgen.